Kuvan-kaap-paus

kuvankaappaus

Kuvankaappaus otetaan
helposti näillä ohjeilla

Kuvakaappaus, kuvankaappaus, näyttökuva, ruutukaappaus tai screenshot. Kaikki tarkoittaa yhtä ja samaa asiaa. Kuvankaappaus on näppärä ja nopea tapa tallentaa näytön sisältö. Jos et tiedä miten otetaan ja tallennetaan kuva tietokoneen tai puhelimen näytöltä, tulit oikeaan paikkaan.

 

Oli sinulla sitten käytössäsi Windows tai Mac tietokone. Applen tabletti iPad, Android tabletti, Microsoftin Surface-laite tai Googlen Chromebook. Onnistut varmasti ottamaan kuvankaappauksen ohjeidemme avulla.

Löydät myös kuvankaappauksen ottamiseen ohjeet kaikilla suosituimmilla puhelimilla kuten iPhone, Android ja Windows Phone.

Myös iPod Touchilla voi tallentaa näyttökuvan, sekä Apple Watch .

Windows

Miten otan kuvankaappauksen tietokoneen ruudulta? Mikäli kyseessä on Windows-tietokone, ohjeet löytyvät täältä.

Mac

Miten otan kuvankaappauksen tietokoneen ruudulta? Mikäli kyseessä on Applen-tietokone, ohjeet löytyvät täältä.

Googlen Chromebook

Miten otan kuvankaappauksen Chromebookin näytöstä? Kun kyseessä on Googlen Chromebook-laite, ohjeet kuvankaappaukseen löytyvät täältä.

Mainos

iPhone

Miten otan kuvankaappauksen iPhonen ruudusta? Kun kyseessä on Apple iPhone, ohjeet kuvankaappaukseen löytyvät täältä.

Android

Miten otan kuvankaappauksen Android-laitteen ruudusta? Kun kyseessä on Android-puhelin tai -tablet, ohjeet kuvankaappaukseen löytyvät täältä.

iPad

Miten otan kuvankaappauksen iPadin ruudusta? Kun kyseessä on Apple iPad, ohjeet kuvankaappaukseen löytyvät täältä.

Mainos

Uusimmat

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

IMEI-koodin selvittäminen helposti

Puhelimen yksilöllinen IMEI-koodi auttaa, jos puhelin katoaa tai varastetaan. Katso kuinka voit selvittää koodin iPhonesta tai Android-puhelimesta.

kuvakaappaus android ohje

Näyttökuvan ottaminen Android

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Android-laitteella.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

iPhonen uudelleenkäynnistäminen

Miten tapahtuu iPhonen uudelleenkäynnistäminen? Aika ajoin tulee eteen tilanne, että iPhone pitää joko sammuttaa kokonaan tai uudelleen käynnistää. Tämän artikkelin...
kuvakaappaus google ohje

Näyttökuvan ottaminen Chromebook

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Chromebook

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Tunnista iPad-malli

Kuinka erottaa eri iPad-mallit toisistaan? Milloin oma iPad julkaistiin? Mitkä olivat, tietyn iPad-mallin tallennustila vaihtoehdot? Missä malleissa on Face ID...
kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

SIM-kortin vaihtaminen iPad

Tiedätkö kuinka iPadiin vaihdetaan SIM-kortti. Tämän artikkelin avulla selviää, kuinka tapahtuu SIM-kortin vaihtaminen iPad.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

SIM-kortin vaihtaminen iPhone

Tiedätkö kuinka iPhoneen vaihdetaan SIM-kortti. Tämän artikkelin avulla selviää, kuinka tapahtuu SIM-kortin vaihtaminen iPhone.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Tunnista iPhone-malli

Miten erottaa eri iPhone-mallit toisistaan? Milloin tietty iPhone-malli julkaistiin? Mikä mallinumero vastaa mitäkin iPhone-mallia? Mikä olivat, tietyn iPhone-mallin...
kuvakaappaus apple ohje

Näyttökuvan ottaminen Apple Watch

Kuvankaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Apple Watchilla.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Mallinumero hakusessa iPhone tai iPad

Laitteen mallinumero hukassa? Applen iPhonen, iPadin ja iPod touchin mallinumeron voi löytää useammasta eri paikasta. Tämä artikkeli auttaa mallinumeron...

Mainos

Miten käytän nettiä turvallisesti?

Turvapiste.com on tehty yksinomaan lisäämään ihmisten tietoa turvallisesta internetin käytöstä. Ohjeiden ja vinkkien takana toimii tiimi jolta löytyy kokemusta monelta eri saralta. Haluamme tuoda tärkeitä turvallisuuteen liittyviä seikkoja tavallisten ihmisten tietoisuuteen.

turvapiste.com

Suosituimmat julkaisut

Windows

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Windows-tietokoneella.

Android

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Android-laitteella.

Mac

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Mac-tietokoneella.

Pin It on Pinterest