Kuvankaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Apple Watchilla.
"

Kuvakaappaus Apple Watch

Näytönkuvan ottaminen Apple Watch

Kuvakaappauksen ottaminen Apple Watchissa onnistuu painamalla Digital Crownia ja sivupainiketta. Edellytyksenä on, että Näyttökuva-asetus on otettu käyttöön iPhonen Watch-appissä.

Näytökuva-asetuksen käyttöön ottaminen

  1. Avaa iPhonen Watch-sovellus.
  2. Valitse Oma Apple Watch -välilehti ja sieltä Yleiset.
  3. Selaa näkymää alaspäin ja laita päälle Ota näyttökuvat käyttöön -toiminto.
iPhone näyttökuva asetus
iPhone näyttökuva-asetus. (Kuva: Apple)

Mainos

Kuvakaappauksen ottaminen Apple Watch

  1. Ottaaksesi kuvakaappauksen paina Digital Crownia ja sivupainiketta samanaikaisesti. Näyttö välähtää sen merkiksi, että kuvakaappaus on otettu.
  2. Kuvakaappaus tallentuu suoraan iPhoneen. Voit katso näyttökuvan avaamalla iPhonessa Kuvat-apin. Valitse Albumit-välilehti ja sen jälkeen Näyttökuvat.
Apple Watch kuvakaappaus
Kuvakaappauksen ottaminen Apple Watch. (Kuva: Apple)

Huomioitavaa otettaessa Apple Watch kuvakaappaus

Kun käytät Harjoittelu-appia, Digital Crownin ja sivupainikkeen painaminen samanaikaisesti keskeyttää myös harjoituksesi. Paina molempia painikkeita uudelleen jatkaaksesi harjoitusta.

Saatat olla kiinnostunut, Kuvakaappaus iPhonella artikkelista.

Lisää kuvakaappausohjeita löydät kuvankaappaus sivulta.

Apple Watch voit tutustua tarkemmin Applen sivulla.

Suosituimmat julkaisut

Windows

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Windows-tietokoneella.

Android

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Android-laitteella.

Mac

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Mac-tietokoneella.

Uusimmat julkaisut

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

IMEI-koodin selvittäminen helposti

Puhelimen yksilöllinen IMEI-koodi auttaa, jos puhelin katoaa tai varastetaan. Katso kuinka voit selvittää koodin iPhonesta tai Android-puhelimesta.

kuvakaappaus android ohje

Näyttökuvan ottaminen Android

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Android-laitteella.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

iPhonen uudelleenkäynnistäminen

Miten tapahtuu iPhonen uudelleenkäynnistäminen? Aika ajoin tulee eteen tilanne, että iPhone pitää joko sammuttaa kokonaan tai uudelleen käynnistää. Tämän artikkelin...
kuvakaappaus google ohje

Näyttökuvan ottaminen Chromebook

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen Chromebook

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Tunnista iPad-malli

Kuinka erottaa eri iPad-mallit toisistaan? Milloin oma iPad julkaistiin? Mitkä olivat, tietyn iPad-mallin tallennustila vaihtoehdot? Missä malleissa on Face ID...
kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

SIM-kortin vaihtaminen iPad

Tiedätkö kuinka iPadiin vaihdetaan SIM-kortti. Tämän artikkelin avulla selviää, kuinka tapahtuu SIM-kortin vaihtaminen iPad.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

SIM-kortin vaihtaminen iPhone

Tiedätkö kuinka iPhoneen vaihdetaan SIM-kortti. Tämän artikkelin avulla selviää, kuinka tapahtuu SIM-kortin vaihtaminen iPhone.

kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Tunnista iPhone-malli

Miten erottaa eri iPhone-mallit toisistaan? Milloin tietty iPhone-malli julkaistiin? Mikä mallinumero vastaa mitäkin iPhone-mallia? Mikä olivat, tietyn iPhone-mallin...
kuvakaappaus vinkit ja ohjeet mobiili

Mallinumero hakusessa iPhone tai iPad

Laitteen mallinumero hukassa? Applen iPhonen, iPadin ja iPod touchin mallinumeron voi löytää useammasta eri paikasta. Tämä artikkeli auttaa mallinumeron...
kuvakaappaus apple ohje

Näyttökuvan ottaminen iPhone

Kuvakaappaus on näppärä tapa tallentaa näytön sisältö kuvaksi. Tässä artikkelissa neuvotaan kuinka otat kuvakaappauksen iPhone.

Pin It on Pinterest

Kerro kaverille

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen? Kerro siitä myös kavereille.